الموقع الرسمي للدكتور عمار خليل - القاهرة مصر

معلومات عن أقراص الخميرة كيف تستعمل في فتح الشهية والتخسيس ..!!؟


بتخسس ولا بتزود الوزن و استخدمها ازاي؟

قبل ما اجاوب لازم نعرف الأول أقراص الخميره دي بتتركب من إيه أصلا..
بتتركب من Amino acids, proteins, Vitamin B, digestive enzymes
طبعا احنا عارفين البروتينات و الأحماض الأمينيه في زيادة الوزن و نمو العضلات.. و دور الإنزيمات الهاضمه و الفيتامينات كفاتح للشهيه..


مش بتتكون من كدا و بس لا دي كمان بتتكون من شوية minerals اهم عنصر الكروم..

عنصور الكروم دا بيعمل increasing في ال Insulin sensitivity 
بمعنى انه اقل كميه من الإنسولين بتمسك بال receptor "المستقبِل بتاعها بكل سهوله..
يعني أنا كدا بقلل نسبة الإنسولين النفروزه من البنكرياس و عادي بيقوم بوظيفته.. طبعا الانسولين هو المسؤول عن تخزين الدهون فالما يقل طبعا بيقل تخزين الدهون و يزيد التخلص منها بكل سهوله و مش كدا و بس لا العنصر دا كمان بيزود امتصاص الجلوكوز في الخلايا فا يزيد حرق الجلوكوز و طبعا انتاج الطاقه..


نيجي للمهم بقى.. 

لو أنا عايز استخدمها كفاتح للشهيه و زيادة الوزن استخدمها قبل الأكل مباشرة أو وسط الأكل 
لو عايز استخدمها للتخسيس علشان عنصر الكروم يبقى بعد الأكل بساعتين علشان ماتأثرش على الأكل.


المصدر :  
الجالية المصرية فى سلطنة عمان

Share on Google Plus

About Dr. Ammar Khalil

د.عمار خليل : أخصائي أمراض الباطنة العامة ( ماجستير القصر العيني ) وعضو الجمعية المصرية للتعليم الطبي المستمر والجمعية المصرية للسكر ودهنيات الدم، نتابع أمراض الكبد والجهاز الهضمي ، أمراض القلب وضغط الدم
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 التعليقات :

إرسال تعليق

تابع الدكتور عمار خليل في توتير

ابحث في المدونة عن اي موضوع تريد